Fashion&Beauty

Hidratáló hatású narancsos ajakbalzsam

Nem csak a hidegebb időszakban kell megküzdenünk a cserepes ajkakkal, hisz a melegebb évszakokban is könnyen kiszáradhat ajkunk érzékeny bőre.

Természetes szépség

Az alábbi ajakbalzsam finom illatával tavasszal vagy nyáron is tökéletes lehet, sőt könnyed állaga miatt nem is fog túl zsíros hatást kelteni. A házi kence másik nagy előnye, hogy nem tartalmaz olyan anyagot, ami káros lenne, ha esetleg nem bírnánk ellenállni a narancsos aromának és lenyalnák az ajakápolót.

Hozzávalók

• 1 teáskanálnyi kakaóvaj

• 1 teáskanálnyi sheavaj

• 1 kávéskanálnyi narancsolaj

• 1 kávéskanálnyi mandulaolaj

Elkészítés

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kakaó- és shevajat gőz felett olvasszuk meg, majd adjuk hozzá alapos kevergetés mellett a mandula olaját is, majd vegyük le a tűzről a keveréket. A majdnem kihűlt keverékhez adjuk hozzá a narancs olaját is, majd keverjük össze jó alaposan az egész masszát és öntsük kis tégelyekbe (üveg vagy fém), majd helyezzük a mélyhűtőbe. Ha a massza megszilárdult, már kész is van.

Fotók: 2.bp.blogspot.com, wallsave.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Az Oscar-díjas világsztár 20 évvel ezelőtt keltette életre a Macskanő figuráját. A 2004-ben készült alkotás kapott hideget-meleget egyaránt (na jó, inkább hideget), annyi azonban bizonyos, hogy...
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.
Lifestyle
Ne hagyd, hogy egy rosszul kiválasztott törölköző elrontsa a strandolós napot.