Fashion&Beauty

Ez a hatóanyag a bőröregedés elleni harc legnagyobb sztárja: valósággal megfiatalodik tőle a bőröd

Bár már a 70-es évek óta ismeri a tudomány, most lett a bőröregedés elleni harc egyik sztárja.

Frissen felfedezett csodafegyver

Drágább, mint az arany, mégis sokak számára elérhető hatóanyag. Nemcsak „szállítja” a hatóanyagokat, hanem a bőr általános állapotán is képes javítani. „Biztonságos, hatékony és jól kombinálható összetevő, amely serkenti a kollagéntermelést, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású” - foglalja össze a réz-peptid lényegét Asztalos Gabriella, a Helia-D bőrgyógyász szakértője. Bemutatjuk a kozmetikai ipar egyik frissen felfedezett csodafegyverét.

A réz-peptid, vagy más néven Copper-Tripeptide-1 különleges képességeit 50 éve tanulmányozzák a biológusok, ám a kozmetikai ipar csak pár éve fedezte fel magának. Mára bizonyítottan az egyik leghatásosabb és a hétköznapi szépségápolásban is használható hatóanyag - a „peptidforradalom” egyik befutója.

Lapozz, mutatjuk, mit érdemes még tudnod róla!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...