Fashion&Beauty

Ha ezeket a trükköket beveted, soha többé nem szakad el a harisnyád!

Bár a harisnyák ruhatárunk elengedhetetlen részeit képezik, különösen, ha szeretjük a szoknyákat és ruhákat, olykor bizony nagyon sok bosszúságot tudnak okozni.

Előzd meg a vészhelyzetet!

Biztosan te is jártál már úgy, hogy egy fontos rendezvényre készülődve az utolsó pillanatban elszakadt a harisnyád és fogalmad sem volt, mitévő legyél. Ha csak nincs egy tartalék darabod minden hasonló helyzetre, akkor bizony ilyenkor eléggé kevés lehetőség áll rendelkezésünkre, éppen ezért a legjobb, amit tehetünk, ha igyekszünk megelőzni az incidenst. A jó hír, hogy létezik néhány eszméletlenül praktikus és jól bevált módszer, melyekkel a minimálisra csökkentheted a harisnya kiszakadásának esélyét. Kíváncsi vagy, mit is kellene tenned? Olvass tovább, eláruljuk!

Fagyasztás Ez az eljárás kihasználja a hideg hatását a harisnyanadrág rostjaira, ami rugalmasabbá teszi azt. A lefagyasztás erősíti a rostokat, így ellenállóbbá válnak a szakadás ellen. Amikor a lefagyott harisnyanadrágot felhúzzuk, a hűlt rostok kisebb eséllyel sérülnek meg. Ezáltal hosszabb ideig megőrizhetjük a harisnyanadrágok hibátlan állapotát. A fagyasztási eljárás nemcsak a tartósságot növeli, hanem csökkentheti a statikus elektromosságot is a harisnyanadrágban.
Kattints a további képekért!

A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.

Leadfotó: 123rf, forrás: citymagazine.si

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.