Hangsúlyos lábak - Stílustippek minden alkatra

A férfiak teljesen meg tudnak őrülni a hosszú és formás lábakért, így nem véletlen, hogy a szezon kedvencei a falatnyi rövidnadrágok és szoknyák. Íme pár tipp, hogy miként tűnjenek formásabbnak a virgácsaid!

Ha formásak a lábaid

Ha szerencsés alkat vagy és hosszú, formás lábakkal rendelkezel, akkor válassz rövid szoknyát, ami lehetőleg nem teljesen testhezálló, hisz a kissé bővülő darabok a lábat állítják a figyelem középpontjába. A térd feletti szoknyahossz lehet az ideális, de a szűk farmerok, a boka fölött végződő nadrágok, sőt a színes és mintás szoknyák is befutók lehetnek. Cipők közül a szexi tűsarkú lehet az ideális, de a túl díszes felsőrészeket és a nagy ékszereket kerüld, hisz ezek elterelik a figyelmet a virgácsaidról.

Ha rejtegetnéd a lábaidat

Ha rövid a lábszárad vagy vastag a combod, akkor se keseredj el, inkább próbáld ki a sötét, bővebb szabásvonalú szoknyákat és nadrágokat. A bő szárú nadrágok, az egyszerű indigókék farmer, a nem áttetsző harisnya, a maxiszoknya és az enyhén trapézos nadrág ugyanis nagyon szépen formálhatja vagy elrejtheti a kevésbé szeretett lábakat is. Tiltólistás a rövidnadrág, a túl élénk színű vagy feltűnő mintás nadrág és a picurka szoknya.

Fotó: superbwallpapers.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!