Halász szandál a nyár nagy trendje - rajonganak érte a nők, pedig nem csinos

Szeretjük követni a trendeket, de nem mindenáron. Az idei nyár egy olyan furcsa - és sajnos nem túl dekoratív - szandáldivatot tartogat számunkra, amellyel szívünk szerint már most leszámolnánk. Persze minden darabot lehet stílusosan viselni, de ezt azért nehezebb lesz.

Halász szandál a nyár trendje

Biztosan emlékszel még a zokni-szandál effektusra, amely éveken át gyötörte a nagyszüleink stílus renoméját. Idén nyáron valami hasonló trend tér vissza - legalábbis ami a cipőt illeti. A furcsa megjelenésű szandálok kora 2021-ben sem lankad, a következő szezon nagy slágere lesz az úgynevezett halász fazon, amely nem tartozik a legmutatósabb lábbelik közé. Ennek ellenére a divatrajongó csajok és hírességek körében már elterjedt az őrület, pedig még be sem igazán tört a köztudatba - na majd most.

Azt mondják, egy igényes, stílusos és kreatív nő bármit képes elegánsan és tekintéllyel viselni - legyen úgy, nagyon szeretnénk látni, hogy valakin kecsesen és csinosan mutat ez a halász szandál. Egyelőre csak negatív érzéseink vannak iránta, de ki tudja...

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak