Hajturbó indul!

Szárítás után egy órával már szörnyen áll a hajad? A szépen feltupírozott, beszárított tincsek lelapulnak? A nyári klímában a gondosan elkészített frizura hamarabb lelapul - kivéve, ha megfogadod tanácsainkat.

Az előkészítés

A dús és sűrű haj érdekében mosd meg volumennövelő hatású samponnal a hajadat, majd jöhet egy kis balzsam is, ám ebből csak a hajvégekre tegyél, különben könnyen elnehezíti a szálakat, amik így lelapulnak.

A törülköző

Fogj egy törülköző közé pár nedves tincset, majd a tenyered segítségével dörzsöld át a közrefogott tincseket. A frottír egyrészt beszívja a vizet, másrészt felborzolja a haj védőrétegét, így a szálak nem tapadnak egymáshoz.

A hajhab

Mindössze egy húszforintos nagyságú hajhab adagra lesz szükséged, amit masszírozz a fejtetőn el, majd szárítás közben mozgasd át a hajtöveket, hogy még jobban megemelkedjenek.

Az alsó tincsek

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Tűzd fel a hajadat, ám alul hagyj ki egy megközelítőleg 5 centiméteres szakaszt. A lelógó tincsek alá tarts egy körkefét, míg felülről egy hajszárítóval fújj langyos levegőt. A kefét és a hajszárítót egyszerre mozgasd lefelé, így a hajszálak egyenetlenségei lelapulnak, eltűnnek. Az alsó tincsek végénél kissé csavard meg a kefét, így hullámos lesz egy picit a tincs. Addig ismételgesd ezeket a lépéseket, míg az adott rész száraz és sima nem lesz.

Csak fürtönként!

Az egész hajadat fürtönként formázd! A füleidnél lévő tincseket emeld meg és húzd felfelé szárítás közben, majd 10 másodpercig melegítsd hajszárítóval a töveket.

A trükk

Rendezd a frizurádat az egyik oldalra és fújd át újra a hajtöveket, majd ismételd meg ugyanezt a másik oldalon is. Készíts választékot, hisz az elválasztás optikailag dúsabbá és teltebbé varázsolja a hajadat.

Fotók: hudabeauty.com, amiss.ru

Oldalak

Szólj hozzá Te is!