Itt megnézheted, milyen lennél más színű hajjal

Hajszínváltáson gondolkozol? Van egy applikáció, amely segíthet eldönteni, milyen árnyalat állna neked a legjobban. Mutatjuk, hogyan tudod kipróbálni.

Hajszínváltoztató program

Megváltoztatni a frizurád vagy a hajszíned mindig egy olyan döntés, amit nem könnyű meghozni, hiszen sokszor megbánjuk utólag, ha levágatjuk, a festés pedig károsodáshoz vezethet hosszútávon. Ezek ellenére biztos te is elgondolkoztál már azon, milyen lennél valami más árnyalattal, a jó hír pedig, hogy ezt most anélkül kiderítheted, hogy bejelentkeznél egy szalonba, vagy otthon bármit is tennél a tincseiddel.

Létezik egy "Style My Hair" nevű alkalmazás, ami virtuálisan "átfesti" a hajad, ráadásul elég profi módon. Az applikáció jóvoltából nem csak színt tudsz változtatni, de különféle frizurákat is kipróbálhatsz. Ha fontolgatod a váltást, akkor érdemes lecsekkolnod a programot, mert elkerülheted az esetleges csalódást a szalonban, és megbizonyosodhatsz róla, hogy melyik fazon vagy árnyalat áll neked a legjobban.

Az alkalmazás működése

Az úgynevezett AR technológia (Augmented Reality) segítségével válogathatsz tehát a különböző fazonok és színek között. Ma már számos festési technika létezik, így nem csoda, ha az ember a bőség zavarában nem tudja eldönteni, mégis mi lenne számára a tökéletes megoldás. Az applikáció segít kiválsztani a hozzád passzoló stílust, letöltése telefonra ingyenes, valamint egyaránt működik iOS és Android rendszereknél is.

Sokoldalú alkalmazás

Az alkalmazás használata közben "felpróbálhatod" a fazonokat és válogathatsz a színek között, a végén pedig láthatod az előtte-utána fotót is, hogy tudj különbséget tenni az eredeti és az átalakított megjelenésed között. Az applikációnak van egy "3D Real Time" módja, melynek segítségével megnézheted az átváltozást élő videóban, így tudni fogod, tényleg milyen lennél az új külsővel a valóságban. A kész képet le is tudod egyébként menteni, így ha esetleg kedvet kapsz bejelentkezni a szalonba, akkor megmutathatod a fodrászodnak, mit szeretnél csináltatni.

A programmal még időpontot is tudsz foglalni (az első bejelentkezésnél kiválaszthatod az országod), valamint nézegetsz frizurakészítéseket lépésről lépésre és termékajánlatokat is kaphatsz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak