Fashion&Beauty

Hailey Bieber észbontóan szexi miniruhába bújt: a bevállalós darab épphogy takarta a lényeget

Hailey Bieber merészre vette a figurát: nemrég vacsorázni ment a férjével, Justin Bieberrel és közös barátaikkal, az alkalomra pedig nem akármilyen ruhát választott magának.

Mindig stílusos és egyedi

Hailey Bieber imádja a divatot, ruhaválasztásaival pedig sosem okoz csalódást. A világhírű rapper, Justin Bieber gyönyörű felesége kiválóan ért ahhoz, hogy egy lépéssel mindig az éppen aktuális trendek előtt járjon, miközben megjelenésébe mindig sikerül belecsempésznie egy keveset a saját egyéniségéből is. A Harper's Bazaar-nak adott korábbi interjújában úgy fogalmazott, hogy sokszor merít ihletet Diana hercegnő és Audrey Hepburn stílusából, emellett imádja a kilencvenes évek ikonikus öltözékeit is – például az 1995-ös Spinédzserek című filmben látott ruhák és kiegészítők mindig inspirálóan hatnak rá, szettjeit pedig nem egyszer a főszereplők által viselt darabok szerint válogatja össze. A modell legutóbb vacsorázni ment a férjével és közös barátaikkal, ennek apropóján pedig egy szuperdögös miniruha mellett tette le a voksát, ami ezúttal a Scooby Doo-sorozat Vilmájának stílusára emlékeztet.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.