Fashion&Beauty

Hailey Bieber észbontóan szexi miniruhába bújt: a bevállalós darab épphogy takarta a lényeget

Hailey Bieber merészre vette a figurát: nemrég vacsorázni ment a férjével, Justin Bieberrel és közös barátaikkal, az alkalomra pedig nem akármilyen ruhát választott magának.

Mindig stílusos és egyedi

Hailey Bieber imádja a divatot, ruhaválasztásaival pedig sosem okoz csalódást. A világhírű rapper, Justin Bieber gyönyörű felesége kiválóan ért ahhoz, hogy egy lépéssel mindig az éppen aktuális trendek előtt járjon, miközben megjelenésébe mindig sikerül belecsempésznie egy keveset a saját egyéniségéből is. A Harper's Bazaar-nak adott korábbi interjújában úgy fogalmazott, hogy sokszor merít ihletet Diana hercegnő és Audrey Hepburn stílusából, emellett imádja a kilencvenes évek ikonikus öltözékeit is – például az 1995-ös Spinédzserek című filmben látott ruhák és kiegészítők mindig inspirálóan hatnak rá, szettjeit pedig nem egyszer a főszereplők által viselt darabok szerint válogatja össze. A modell legutóbb vacsorázni ment a férjével és közös barátaikkal, ennek apropóján pedig egy szuperdögös miniruha mellett tette le a voksát, ami ezúttal a Scooby Doo-sorozat Vilmájának stílusára emlékeztet.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...