Fashion&Beauty

A nők kedvenc ékszertrendje fog uralkodni idén ősszel

Visszatér az egyik ikonikus ékszertrend, ami mindenkinek jól áll. Időtlen és a elegáns, így mindenképpen szerezz be egyet, ha még nem tetted.

Nyárvégi ékszertrend

Az elmúlt években a halmozás igen népszerű volt az ékszertrendek terén. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy egyesek a minél több, annál jobb elvét képviselték. Ez a nyakláncokra, gyűrűkre, és a karkötőkre is igaz volt. A legújabb ékszertrend pedig tökéletesen beilleszthető más ékszerek közé, de önmagukban még szebben mutatnak: a gyöngyös ékszerek ugyanis újra meghódítják az üzleteket. A hagyományos gyöngyök modern és kreatív feldolgozásban is megjelennek: szokatlan színekben és egyedi formákban. A gyöngyök változatosan kombinálhatók más drágakövekkel és anyagokkal, így lehetőséget teremtenek a személyes stílus kifejezésére. Az egyszerűség és a csillogás elegáns harmóniája teszi a gyöngyös ékszereket minden alkalomra megfelelővé, legyen szó hétköznapi vagy ünnepi viseletről.

Ezeket a klasszikus ékszereket ismét egyre többen viselik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.