Fotókon a 2018-as Grammy-gála legrosszabbul öltözött sztárjai

Borzalmak a vörös szőnyegen.

Grammy-gála 2018

Január 28-án lezajlott a 2018-as Grammy-gála. Idén már 60. alkalommal rendezték meg a nagyszabású eseményt, melynek keretében többek között a 2017-es év legjobb dalát, felvételét, előadóját, illetve albumát díjazták. A hírességek apraja-nagyja természetesen ezúttal is végigvonult a vörös szőnyegen, és annak ellenére, hogy sokan voltak, akik kitettek magukért, bőven akadtak olyanok, akiknek nem sikerült normálisan ruhát választani. Fotókon a Grammy Awards legrosszabbul öltözött sztárjai.

Pink

Az énekesnő egy Armani Privé kreációban jelent meg az eseményen, és bár tisztában vagyunk vele, hogy Pink szereti a különleges ruhákat, ez nekünk már túl extrém volt.

Kesha

Kesha sötétkék nadrágkosztümje sem nyerte el a tetszésünket, egy ilyen elegáns rendezvényre valami dekoratívabb és nőiesebb szettet is választhatott volna.

"Szerencsére" volt neki egy fehérben is...

Rihanna

Rihannának mostanában sem sikerül normálisan felöltöznie, amit az idei Grammy-n is bizonyított, ráadásul kétszer. Nem értjük, hogy egy ilyen gyönyörű énekesnő hogy képes egymás után ennyire rosszul választani. A sötétbordó, fürdőköpeny fazonú ruha, és a pink fellépőszettje sem volt az igazi.

A pink fellépőruhát sem találta el

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!