Fashion&Beauty

Fotókon a Grammy-gála legfeltűnőbb ruhakölteményei

Az idei Grammy-díjátadó szervezői az esemény előtt nyilvánosan megkérték a meghívott sztárokat, hogy lehetőleg olyan ruhában jelenjenek meg a gálán, melyből nincsenek kint bizonyos testrészeik. Ki betartotta, ki csalt egy kicsit.

Konszolidáltak
A szervezők az előző Grammy-díjátadókból okulva tiltólistára tették a dekoltázsokat, átlátszó anyagokat és a túl rövid ruhákat. A kérelem jó hatással volt a megjelentekre, mivel egészen ízléses estélyiket láthattunk. Volt, aki visszafogta magát és olyan ruhát választott, mely teljesen zárt, az áttetsző anyagokat is kerülte. Ilyen volt az eseményhez képest alul öltözött Alexa Chung Valentino ruhájában, Beyonce Osman overalljában, illetve Adele midiszoknyás Valentino estélyijében.

Visszafogott estélyik
Szintén konszolidáltan jelent meg a Vera Wanget viselő Nicole Kidman, a különleges mintájú ruhát választó Estelle és Carly Rae Jepsen, akinek sminkje és haja azért hagyott maga után némi kívánnivalót.

Akik nem tudták megállni
Persze voltak, akik fittyet hánytak az intelmekre és nem bírták megállni, hogy ne villantsák ki valamelyik testrészüket. Jennifer Lopez jobb lábát tárta a fotósok elé. Katy Perry Gucci estélyije az énekesnő dekoltázsába engedett mély betekintést. Kelly Rowland mintha szándékosan szembement volna a konszolidált stílussal: áttetsző ruhájából melle és lábai is kivillantak. Alicia Keys visszafogottabb lázadó módjára csak némi dekoltázst és hasat tárt fel.

Oldalak

Fashion&Beauty