Gyönyörű arcbőr napi két perc alatt? - Én se hittem el, míg ki nem próbáltam

Először is szögezzük le, hogy nem vagyok a mindenféle hangzatos beauty cuccok híve, mi több, a napi arcápolást is rendszeren elcsalom. Reggel rendszerint időm, este pedig már energiám nincs arra, hogy percekig álljak a tükör előtt az arcomat dörzsölgetve. Éppen ezért lepődtem meg azon, hogy miért pont az én íróasztalomon landolt kb. két hete az első ránézésre kicsit fura küllemű, már-már behatárolhatatlan kinézetű kütyü, amiről - mint később kiderült - nem más, mint egy FOREO Luna mini 2 szónikus arctisztító készülék.

Oké, bővebben?

Gondolom ez így elsőre másoknak sem mond többet, mint amit nekem mondott, de az egyik kedves kolléganőm szerencsére hamar felvilágosított, hogy ez a készülék márpediglen manapság az arcápolás csúcsa, és igenis próbáljam ki, jó szívvel ajánlja. Ha már így alakult bedobtam a tatyómba a gyanús kis narancssárga gömböcöt, gondoltam otthon majd közelebbről is megismerkedünk...

Úgy is lett

Bevallom, pár napig csak álldogállt szegényem a fürdőszobaszekrényben, én pedig minden egyes kinyitásnál arra gondoltam, na majd legközelebb. Aztán egyik este tényleg úgy alakult, hogy kb. három és fél másodperccel több időm maradt lefekvésig, így hát kezembe vettem a kukkoló cukiságot és kibontottam. Ha már kibontottam, úgy voltam vele, használom is. És milyen jól tettem! Ahogy bekapcsoltam, a kis készülék kellemesen rezegni kezdett, én pedig a használati utasítás szerint el is kezdtem vele bemasszírozni a már előre felvitt arctisztító krémet az arcbőrömbe.

Sok olyan arctiszttó készülék van a piacon, ami csak zsíros, vagy száraz bőrre használható, de mint oly sok minden, az ember bőre sem csak ilyen vagy olyan. Sokaknak van kombinált, vagy csak bizonyos helyeken problémás bőre, van akinek a T-vonalon egyenesen hámlik, míg máshol fénylik az arca. A FOREO Luna mini 2-t viszont úgy fejlesztették ki, hogy az egyik oldala az érzékeny, míg a másik a zsíros, problémás területekre jó, így mindenféle bőrtípuson tökéletesen használható. Így hát ahol úgy éreztem, egy kicsit erősebb tisztításra van szükség, megfordítottam a készüléket, amivel a kicsit durvább sörték kezdték meg tisztító munkájukat.

A kütyü van annyira okos, hogy 15 másodperc után kihagy egy rezgést, így jelezve, hogy az arcom egyik részéről most már áttérhetek a másikra, és így tovább egészen egy percig. Ezután zizzen még néhány aprót, ami azt jelenti, készen vagyunk. Persze semmi sem tiltja, hogy tovább használjuk, (magától csak 3 perc után kapcsol ki), de ennyi idő is bőven elég neki a tökéletes tisztításhoz. Csak hát az egész annyira király, és tök jó érzés, hogy én például simán csináltam még volna legalább ennyi ideig. Na de mondom tovább.

Jön, lát, és mindent visz

Már ami a szennyeződéseket illeti. A készülék használata után szinte nem hittem el, hogy a saját arcomat simogatom, annyira megváltozott a tapintása. A készülék leírása szerint a bőrön lévő szennyeződések 98%-át eltünteti, amit a tapasztaltak alapján kénytelen vagyok elhinni, olyan sima és selymes érzést hagyott maga után. Ráadásul külsőleg is szemmel látható eredményeket produkált, hiszen minden olajos eredetű csillogás eltűnt az arcomról, a szemöldököm közötti részen nem láttam többé hámló kis darabkákat, egyszóval tényleg minőségi változást produkált. És ha mindez még nem lenne elég, íme néhány plusz adalék, amiért te is gyorsan beleszerethetsz a FOREO Luna mini 2-be:

  1. Minden bőrtípuson használható kétféle sörtéjű oldalának köszönhetően
  2. Lecsúcsosított kialakításával a nehezen tisztítható helyeket is könnyen eléri
  3. Tökéletesen vízálló, így akár a zuhany alá is bátran magaddal viheted
  4. Szilikon bevonatának köszönhetően nem marad rajta szennyeződés, nagyon könnyen tisztítható
  5. Mindössze napi két percet vesz igénybe a használata, ami reggel és este is tutira belefér
  6. 300 alkalmat bír egyetlen töltéssel (így erre kb. fél évente kell csak sort keríteni)
  7. Kicsi és könnyű, bárhová mész, egy kézitáskában is gond nélkül elfér
  8. Öt csodálatosan nőcis színben kapható! :)

Mi mennyi?

Mindezek után már csak az a kérdés maradt, mennyibe is kerül egy ilyen szuper készülék?Hát, nem fogok hazudni, a FOREO Luna mini 2 sajnos nem legolcsóbb - de nem is a legdrágább - arcápolási termékek közé tartozik. A Notino oldaláról 35 120 Ft ért rendelhető, ami elsőre tényleg egy kicsit borsosnak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy egy hosszú évekig tökéletesen működő (10 év garanciát adnak rá), minőségi készülékről beszélünk, akkor nem kérdés, hogy egy kicsit megéri spórolni rá.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!