Ezek a fodros blúzok nem mennek ki a divatból - mi is rajongunk értük

Az idei nyár legszebb ruhadarabjai egyértelműen a fodros blúzok, melyek most hihetetlenül szép árnyalatokban és változatos fazonokban találhatóak meg a divatüzletek polcain. Ha álmaid ruhadarabját keresed a nyárra, akkor megtaláltad! Mutatjuk is a legstílusosabb darabokat a jelenlegi hazai kínálatból!

Ezek a fodros blúzok az idei nyár legszebb ruhadarabjai

Talán még soha nem mutattunk be egy olyan igéző, könnyed és nőies trendet sem, mint ez! A következő fodros blúzok ugyanis annyira szépek, hogy nemcsak egyet, hanem legalább százat szeretnék belőle, hiszen annyi gyönyörű mintában, színben és fazonban találhatóak meg most a boltok polcain. Be is mutatjuk most a legjobb darabokat, amiket a cikk alján lévő képgalériában tudtok megtekinteni!

A fodros blúzok a nőies és lenge szabásvonalaiknak köszönhetően az idei nyár legmesésebb felsőivé váltak, hiszen még a legegyszerűbb, legszolidabb szettet is könnyen fel tudják dobni. Tökéletesen viselhetők ünnepi megjelenésekre, rendezvényekre, fesztiválokra és akár a strandra is, ha alá egy csinos kis fürdőruhát veszünk fel. Ez a felső tehát nemcsak szép, hanem nagyon praktikus is, hiszen topként, kardigánként, lenge felsőként, ingként, de akár egy elegáns vállmelegítőként is viselhetjük egy koktélruha fölé.

A fenti képen látható darab az idei nyár egyik legnépszerűbb darabja, de ha ez a lilás árnyalat nem nyerte el a tetszésedet, akkor rózsaszínben, zöldben, pirosban és még egy halom másik színben és mintában is lehet találni hasonló darabokat. A kedvenceinket mi is összegyűjtöttük a lenti képgalériánkban: tekintsétek meg őket és válasszátok ki a kedvenceiteket!

A jelenlegi hazai kínálat legstílusosabb fodros blúzait a lenti képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni!

Bershka Fodros blúz harangujjakkal 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei nyár egyik legmenőbb trendje a platformsarkú szandál, ami most szebbnél szebb színekben pompázik az üzletek polcain! Sárga, rózsaszín, zöld, kék, lila - válaszd bármelyiket, azt biztos, hogy te leszel a nyári esték királynője, ha ilyen cipőben jelensz meg!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak