Szépségtippek, amelyek azonnal 10 évet fiatalítanak rajtad

Hiába gondoljuk, hogy a fiatalság megőrzése csupán a méregdrága krémekben és különféle kezelésekben keresendő, ennél többről van szó. Van egy pár olyan ügyes szépség-, illetve sminktrükk, melyekkel instant 10 évet is letagadhatunk. Azt is eláruljuk, melyek a leggyakoribb hibák, amelyek öregíthetnek bennünket.

Plusz vagy mínusz tíz - fiatalító sminktippek

A szakemberek azt szokták javasolni, hogy jó, ha már 25 éves kortól elkezdünk lightosabb ránctalanítókat használni, így könnyen megelőzhetjük a korai öregedést. Nem csak a különféle szérumokkal tudunk azonban fiatalos megjelenést kölcsönözni magunknak, hiszen számos sminktrükk áll rendelkezésünkre, persze csak akkor, ha ügyesen alkalmazzuk őket, különben az ellenkezője sül ki a dologból. A következőkben adunk pár tippet és felvázoljuk a leggyakoribb bakikat, amiket sokan elkövetünk, pedig 10 esztendőt is ránk pakolhatnak.

Szemöldök esetében a festett, mű hatás nem lefaragni fog a korunkból, hanem még rálapátol 10 évet, ami ugye senkinek nem hiányzik. Jobb, ha inkább a természetes, kissé vastagabb vonalakra törekszünk, ez úgyis nagyon divatos manapság.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak