Még a leghitetlenebb férfit is meggyőzi: férfi arcápolás felsőfokon – Teszt!

Úgy érzed, hagy némi kívánnivalót maga után párod bőrápolási rutinja? Használhatna arcszeszen kívül még valamit, ami kisimítaná egy fárasztó nap után? Ha a válaszod igen, bemutatunk egy készüléket, ami tökéletesen megfelelhet a célnak.

Csak a minimum

A férfiak általában nem törődnek túl sokat azzal, mi kerüljön az arcukra, sőt az arcápolás kimerül a borotválkozásban és annak kellékeiben. Nos, létezik olyan is, aki ennyit sem használ, mert alapelve a minimalizmus – akár csak tesztalanyuknak, aki eddig (ha használt is valamit), a bióra és az illatanyagmentességre esküdött - már ha nagyon-nagyon muszáj volt. Tesztelés előtt még ő sem hitte, hogy létezik valami, ami ezen ugyan túlmegy, mégis minimalista maradhat.

A csodaeszköz

A FOREO a karantén időszak alatt a férfi arcápolási termékek iránt fokozott érdeklődést tapasztalt; ezért a svéd beauty-tech cég a tervezett időpont előtt, már most ősszel piacra dobta a kifejezetten férfiaknak szánt LUNA 3 Men szónikus szakáll- és arctisztító készülékét. A LUNA termékcsalád minden pozitívumával számolhatunk, olyan extrákkal, melyek az alapos arctisztítás és masszázs funkciók segítségével időt és pénzt takaríthatnak meg a használójuk számára. Továbbá segít eltávolítani a szennyeződéseket, a faggyú és az elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni bőrirritáció. Sőt, használatával a borotvapengék élettartama is kétszeresére növelhető, míg a szakáll és a bajusz tisztább marad és könnyebben formázható, akár otthoni környezetben is.

Nézzük, hogyan teljesített!

Tesztalanyunk egy sor kérdést kapott, hogyan értékeli a FOREO Luna 3 Men-t – az alapoktól egészen a végkifejlettig.

Miből állt eddig az arcápolási rutinod?

Reggeli arcmosás, heti egy borotválkozás, aztán egy kis aloe vera gél a kipattogás és a viszketés ellen. Én ebben hiszek, csak semmi fölösleges kemikália. Este pedig zuhanyzás közben a 3 az 1-ben tusfürdővel való arctisztítás – röviden ennyi.

Első látásra mi volt a benyomásod a FOREO-ról?

Érdekesnek találtam. Pattintó kőre emlékeztetett a formája, és kézbe véve is hasonló érzés volt – lehet a férfiakba kódolt ősi ösztönök miatt. Ugyanakkor futurisztikus is, ha tudjuk, milyen technológiai megoldásokat foglal magában. Kicsit csalódtam, amikor nem tudtam csak úgy bekapcsolni, de tájékoztattak, hogy applikáció szükséges hozzá. Onnantól kezdve nagyon egyszerű volt. Külön tetszett, hogy töltős, és ennek még egy kis zsákot is csomagoltak – legalább nem fog összegumbancolódni a villanyborotvámmal.

Számok törvénye

  • 6x hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt, mint a manuális arctisztítás
  • 16 különböző erősségi fokozat választható
  • percenként 8000 pulzálás

Bekapcsolás után?

Van benne erő. A barátnőmnek is van egy kisebb FOREO-ja, az nem ugyanezzel a vehemenciával működik, így ez meglepő volt.

A legizgalmasabb rész: milyen volt használni?

Kellemes és érdekes. A szakállamnál a legjobb érzés, a kis tüskék szó szerint masszírozzák azt a részt. Valamint lehet, hogy csak placebó hatás, de használat közben szinte éreztem, ahogy kisimulnak a szemem körüli ráncok – ez mintha valóban így is lenne, még fáradtabb napjaimon sem annyira feltűnőek a szarkalábak.

Hogy tetszettek a termékek, amiket a készülékhez kaptál?

Pozitív csalódás volt: az arclemosó gél bár kicsit híg, de nagyon örültem neki, hogy illatmentes. Nem szeretem a túl illatos dolgokat, a természetesség híve vagyok, szerintem az illatmolekulák csak rontják az ember szaglását, ez viszont szinte teljesen szagtalan. A krémnek már érezni az illatát, de az sem tolakodó.

Ajánlanád?

Igen. Bár tudom, furcsa lehet, hogy egy férfinek miért van ilyenre szüksége, egyáltalán miért érdekli. Azonban úgy gondolom, hogy ez is egyfajta „haladni-a-korral” kérdés, és a FOREO Luna 3 Men adja ezt. Illetve semmivel sem kerül több energiába, mint lemosni sima langyos vízzel az arcunkat. Emellett jó kis esti rutin is – főleg, ha a barátnőm csinálja, az extrán relaxáló hatású.

Lead fotó: Pexels, fotók: Foreo

Oldalak

Szólj hozzá Te is!