Öt pasimágnes fehér ruha, ami tarol idén nyáron

Télen a kis fekete, nyáron pedig a fehér ruci a szezon kötelező darabja. Elhoztuk a legszebbeket, amik nem hiányozhatnak a gardróbból.

Vállalható

Az idei trendek nagy slágere a váll nélküli fazon, ami nem csak a felsőknél, de a ruháknál is visszaköszön. A sejtelmes, szexi darabok bármilyen alkalomra bevethetők, legyen az randi, tengerparti séta, csajos buli, de akár egy elegáns eseményen is viselhetjük, ahogy Dukai Regina tette a Joy-gálán.

A post shared by Regina Dukai (@reginadukai) on

Falatnyi, az örök klasszikus

A nyári kánikulában, amikor a hőmérő higanyszála nitróra kapcsol és szemtelenül az egekbe kúszik, az ember legszívesebben egy szál semmiben menne mindenhová. Egy fehér miniruha megoldás a problémánkra, ha szellős darabot választunk, akkor pedig valóban úgy is fogjuk érezni, mintha pucéran mászkálnánk. A barna bőrhöz ráadásul tökéletesen passzol, amire Bódi Sylvi jó példa.

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

A konzervatív

Egy rövid, mégsem kihívó, egyszerű stílusú darabban a hétköznapokban is hódíthatunk, ahogy Debreczeni Zita is teszi. Ez a kissé konzervatív választás tökéletes irodai viselet, de ugyanúgy megállja a helyét a csajos délutáni koktélpartikon is, csak a megfelelő kiegészítőkkel kell párosítanunk.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram/reginadukai/sylvibodi/zitadebreczeni

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!