Fashion&Beauty

Ez lesz az ékszertrend 2015-ben!

Most, hogy elérkezett a nagy leárazások időszak, itt az ideje, hogy beszerezzünk pár mutatós kiegészítőt. Ha nem akarunk egyszezonos darabokat venni, akkor előbb nézzünk körbe, hogy mi lesz a 2015-ös évben trendi!

Felemás

Idén nem kell a tökéletességre törekednünk, sőt a hanyag hölgyek is örülhetnek, hisz a felemás fülbevalók hódítani fognak. Nem csak az eltérő hossz, de a más szín is befutó lehet.

Túlzó nyakláncok

Nem csak az oversize, de a statement trend is tartja magát, így a merész színű, fémes, elnagyolt darabokkal sem foghatunk mellé. 2015-ben nincs olyan, hogy valami túl sok, ha nyakláncról van szó.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...