Fashion&Beauty

Így tündököl Eva Mendes saját kollekciójának csodás darabjaiban - Fotók

A 46 éves színésznő a koronavírus-járvány alatt sem unatkozik: vadító divatfotókat oszt meg magáról!

Visszavonult

Eva Mendes az utóbbi néhány esztendőben szinte teljesen hátat fordított a színészetnek. A 2010-es évek közepéig számos hollywoodi filmben megcsodálhattuk a 46 évesen is elképesztően vonzó sztárt, ám mostanság inkább Ryan Gosling feleségeként él a köztudatban. A sztárpárnak az elmúlt években két gyermeke is született, így hát voltaképpen nem hibáztathatjuk Mendest, ha a karrier helyett inkább a családi életre koncentrál. Szerencsére azonban nem kell teljesen nélkülöznünk a kubai-amerikai származású szépséget, ugyanis a koronavírus-járvány idején is aktív: mostanság ellenállhatatlanul dögös divatfotókat oszt meg magáról, melyeken saját kollekciója darabjait viseli.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A kilencvenes években a Szerelem első látásra című társkereső vetélkedőt vezette a TV2-n, később viszont teljesen elzárkózott minden médiaszerepléstől. Hogyan él most, mivel foglalkozik napjainkban a...
Sztárok
Zsidró Tamás és bombázó kedvese most ünnepelték első évfordulójukat, mely jeles alkalomból egy videót is megosztottak a közösségi oldalukon.
Sztárok
A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.