Fashion&Beauty

Egy korszak véget ért: Emily Ratajkowski hajszínt váltott - Fotók

A 32 éves modell alaposan meglepte követőit. Lehet, hogy nem telik bele pár hónap, és mindenki elfeledkezik majd barna tincseiről?

Megelégelte a barna hajszínt?

Emily Ratajkowskinek az utóbbi években szinte védjegyévé váltak barna fürtjei, a 32 éves modell azonban a közelmúltban úgy érezhette, elérkezett a megújulás ideje. Az egykori színésznő pár nappal ezelőtt hajszínt váltott, és készült is néhány fotó, mely megörökíti megváltozott külsejét. Lapozz, a galériában megmutatjuk, milyen árnyalatban pompázik most a világsztár hajkoronája!

Bizony, nem csalás, nem ámítás: Ratajkowski immáron vörös fürtökkel hódít.
Kattints a további képekért!

Dua Lipa nemcsak egyedi hangjáról, de elképesztő stílusérzékéről is híres. Rengetegszer láthattuk már egészen felejthetetlen szettekben a gyönyörű énekesnőt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.