Fashion&Beauty

Ellenállhatatlan állatos ruhák

A divattrendek most kedveznek az állatbarátoknak: ellenállhatatlanul aranyossá varázsolhatod megjelenésed egy cuki cicás, nyuszis vagy épp kutyusos pulcsiban.

Így viseld
Egyszerű, laza ruhákkal is viselheted, de kislányosan csinos is lehetsz, ha szoknyával párosítasz egy aranyos, állatos pulcsit.

Egy vadállatos darabot szegecsekkel és bőrcuccokkal kombinálva igazán vagány hatást érhetsz el. A cuki állatokhoz pedig jól mutatnak a műszőrmés kiegészítők.

Imádjuk a dögös állatos leggingseket is, illetve az igazi "vadmacskás" darabokat. A kedvencünk, a középső cicás ruha a Topshopból, mellyel biztosan feltűnést kelthetsz egy buliban.

Pólók és pulcsik
Kötött pulcsikból és laza pólókból is találhatsz ilyen jópofa darabot, mely feldobja hétköznapi, kényelmes szettjeidet és biztos, hogy mosolyra fakasztja környezetedet. Nekünk ezek a felsők a kedvenceink, melyek leginkább a sportos és laza szettekhez illenek.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.