Ékszerkörkép karácsonyra

Karácsonykor nem csak otthonunknak kell ünnepi díszben pompáznia, hisz a valódi, meghitt hangulathoz az is elengedhetetlen, hogy mi is ragyogjunk. A megfelelő ruha azonban ilyenkor nem feltétlenül elég, fontos, hogy igazán mesés ékszereket válasszunk az év egyik legfényűzőbb alkalmára.

Nyakláncok

A legegyszerűbb ruhát vagy a visszafogott blúz-szoknya kombinációt is remekül feldobhatjuk, még fényűzőbbé tehetjük egy mesés nyaklánccal. Idén a nyakékszerű darabok és a köves díszítések hódítanak, de ha nem akarunk új ékszert venni, akkor egy bájos medállal is ünnepivé varázsolhatjuk az egyszerűbb láncainkat.

Fülbevalók

Ha a feltűnő nyakláncokat nem is kedveljük, egy aprócska, ám annál bájosabb fülbevaló biztos befutó lehet a diszkrét csillogáshoz. A fülbevalók terén idén az apró kristályok a kedveltebb, de a modern vonalvezetésű, letisztult darabok mellett a kissé antik hatású darabok is feltűnnek.

Karkötők

Ha a fa alatt is ragyogni szeretnék és fontos számunkra, hogy az ajándékok kicsomagolásakor is minden szempár ránk szegeződjön, akkor válasszunk egy feltűnő és hangsúlyos karkötőt vagy karperecet. Ezeknél az ékszereknél már sokkal inkább megfigyelhető az alapanyag- és színkeveredés, de a visszafogott darabokat is feldobhatjuk, ha karácsonyi charmokat aggatunk rájuk.

Gyűrűk

Az időtlen klasszikusok, a gyűrűk is hódítanak idén, ám itt is új trendirányzatokat figyelhetünk meg. Az egyszerű, letisztult darabokat hangsúlyos kristálydíszítések teszik fejedelmivé, míg a modernebb vonalvezetésű kiegészítőket a színes kövek mellett az alaposan kidolgozott gyűrűalapok díszítik.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!