Fashion&Beauty

Szuperegyszerű Valentin-napi sminkek, amelyekkel bárkit meghódítasz

Smink-inspirációkból sosem elég, éppen ezért összegyűjtöttük az idei legnagyobb sminktrendeket, amelyeket érdemes lesz bevetned a szerelem ünnepén.

Valentin-napi sminkek

Valljuk be, hogy a Valentin-nap egy nagyon szép ünnep, és bár sokan nem ünneplik Európában, azért mindig megvan a maga bája. Ha esetleg randizni mész február 14-én, akkor mindenképpen érdemes egy ütős ünnepi sminket felkenned, hiszen sokat dob majd a megjelenéseden. De ha barátnőiddel vagy, esetleg otthon töltöd ezt a napot, akkor is egy szuper időtöltés elbabrálni egy sminkkel. Az ünnepi smink egyik aktív résztvevője a piros rúzs, de természetesen más színekkel is bátran kísérletezhetünk. Most mutatunk néhány olyan lookot, amelyeket rendkívül egyszerű elkészíteni, mégis csábító megjelenést biztosítanak.

Te melyiket próbálnád ki szívesen?

A letisztult sminkek a fénykorukat élik, így nyugodtan kipróbálhatod te is ezt a trendet. Az alapozó használata mellett koncentrálj a szemekre, és vess be egy vörösebb árnyalatú szemhéjpúdert.
Kattints a további képekért!

A Valentin-napot bár nem mindenki ünnepli, mi azért szeretünk ráhangolódni egy kicsit. Ilyenkor a körmösök is felkészülnek, hogy szebbnél szebb mintákkal dobják fel a manikűrödet.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.