Fashion&Beauty

Egy disztópikus jövőkép - Ilyen extrém lesz a 2016-os tavasz-nyár az ABODI kollekciójában!

A Mercedes-Benz Fashion Week szombati napjának záróshow-ja az igencsak látványos és extrém ABODI bemutató volt, melyet a Dystopia Gardens névre kereszteltek. Vigyázat, veszélyesen különleges darabok következnek!

Egy disztópikus jövőkép romantikája

A tavaszi-nyári kollekció egy olyan jövőbe kalauzol, melyben a világégést követően a természet és az állatvilág visszahódítja a városokat, az emberek pedig egy sokkal emberségesebb, természetközelibb, ösztönösebb világot építenek újjá, melyben újjáélednek az ősi hiedelmek, legendák és az emberiség újra a gyermekkorát éli. Az egyedileg készült olasz csipkék a romos épületeket benövő folyondárokat idézik, a virágokkal borított couture felületek a természet diadalát hirdetik, a dekonstruált, majd újjáépített anyagminőségben pedig a fejlődés és az építkezés lehetősége rejlik. Az Unisus csillagképként materializálódik a printekben, a letisztult, puritán sziluettek lassan átalakulnak dús, buja, pazar formákba, a sötét, borongós színpaletta pedig észrevétlenül ragyogóvá és színessé válik. A kollekciót két designkollaboráció egészíti ki: a REKAVAGO márkával közösen magvalósított ABODI x REKAVAGO cipőkollekció és a Battila Concept Eyewear márkával létrehozott ABODI x BATTILA napszemüvegkollekció.

Fotók: Femcafe/Ivor Szaniszló

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.