Fashion&Beauty

Douglas újdonságok nyárra

Sok-sok év tapasztalatának köszönhetően a Douglas sikeresen közvetíti a legújabb trendeket, és kínálja az európai piac legsikeresebb színeit és textúráit – most egy komplett koncepcióban. Az ABSOLUTE Douglas kiváló minőségben ötvözi a klasszikus és a legtrendibb, legdivatosabb színeket, és kínálja azokat egy modern, időtlen termékdizájnnal – minden nőnek, minden alkalomra.

Körömlakkok:
A változatos és különleges árnyalatokat minden ország felfedezi magának. A nemzetközi trendszíneket az alapkollekció összeállításánál is figyelembe vették. S mivel minden színnek megvan a maga önálló egyénisége, csakúgy, mint minden nőnek, a termékeket egy-egy európai női névvel illették.

Minden lakk 1.690 Ft-be kerül

Sminktermékek:
A tavasz beköszöntével a Douglas Parfümériákba is megérkeztek az új trendszínek: a pasztellszínek mellett az idei év slágerei a bronzos, fűszeres árnyalatok. Napbarnított és ragyogó bőr az Absolute Spicy limitált smink kollekciójával!

Bronzosító púder és szemhéjpúder egyben:
Bronzosító púder, mely nyári álmodozásra csábít. 5 különböző fűszeres árnyalatával minden bőrtónushoz megtaláljuk a tökéletesen illő árnyalatot. A ragyogóan friss arcbőr hatását fokozzák a csillogó pigmentek. És ami a legjobb: egyaránt használható az arcbőr árnyalására a kollekció részét képező kabuki ecsettel, vagy használható szemhéjpúderként is.

1.Szemceruza- 1.590 Ft  2. Lakk- 1.690 Ft 3.Szájfény- 1.990 Ft 4.Ecset- 1.590 Ft  5. Bronzosító és szemhélypúder egyben 2.990 Ft

Szájfények:
Az ABSOLUTE Nails körömlakkokhoz hasonlóan a koncepció itt is a nemzetköziségre és
a letisztult megjelenésre helyezi a hangsúlyt: LOUISE, ZOÉ, LEA, MATILDE, ALISE,
HANNA, MIRA, GIULIA, LANA, LOTTE, EMILIJA és PAULA segítségével más-más módon fejezhetjük ki egyéniségünket. Tökéletes megjelenés a 3D formulának, a különleges kiképzésű, “twisted” applikátornak és a csodálatos színeknek köszönhetően egyetlen szempillantás alatt.

Minden szájfény 2.990 Ft-ba kerül
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.