Fashion&Beauty

Dobj el mindent! Megjelentek a 2024-es Valentin-napi körömtrendek!

Nem baj, ha nem rajongsz a Valentin-napért! A kapcsolati állapotodtól függetlenül, a szerelmesek napja tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy egy kis romantikát csempéssz a manikűrödbe.

Idén is hódítanak a piros és rózsaszín színek, valamint a szívecskés minták, de különösen népszerű lesz az ombre, és a francia manikűr, melyeket néhány egyszerű eszköz segítségével akár otthon is könnyen elkészíthetsz magadnak. Ha a piros és a rózsaszín nem a te színed, a monokróm fekete vagy fehér szívecskés körmök is nagyon látványosak és mindenhez rendkívül jól passzolnak. A 2024-es Valentin-napi manikűrtrendeket a letisztult, minimalista stílus inspirálta, amely egyszerre divatos, elegáns és nem túl hivalkodó - és mi pont ezért imádjuk! Kattints a galériára és inspirálódj az idei Valentin-napi körömtrendekből!

Minimalista és elegáns. Egy egyszerű manikűrt is feldobhatsz néhány piros szívecskével.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

A híres divatmárkák és manikűrösök szerint a piros és a vörös árnyalatai újra és újra képesek megújulni és divatban maradni.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.