Fashion&Beauty

Öt ruhadarab a szezonra 30 felett, ami minden nőnek kötelező

Nem árt, ha ott lapul a szekrényünkben.

Fiatalos megjelenés

Bár 30 évesen még javában élvezheti a fiatalságot minden nő, ilyenkor már erősen ajánlott elkezdenünk a bőr fiatalodását elősegítő szérumok, krémek használatát. A bőrápolási rutin mellett az öltözködésre is nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, hiszen egy bizonyos kor felett már sükség van egy komolyabb, nőies megjelenésre is a sikerek érdekében. A következő oldalon össze is gyűjtöttük azokat a ruhadarabokat, amiknek 30 felett minden nő szekrényében ott a helyük.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk őket!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.