Divatos összeállítások nyári programokhoz

Az idei nyár is számtalan izgalmas programot tartogat. Hozhat egy új kapcsolatot vagy ünnepelheted barátaid szerelmének kiteljesedését egy esküvőn, de a koncertek és fesztiválok is klasszikus programjai nyarainknak.

Randira

Ilyenkor egy rövidebb vagy hosszabb maxi ruha megfelelő választás lehet. Ezekben kényelmesen érezheted magad, bármilyen programot is válasszon a partnered. Természetesen nadrág mellett is dönthetsz, ha nem vagy szoknyás típus, így is kiemelheted nőiességedet és a megfelelő kiegészítőkkel párosítva elérheted a kívánt hatást.

Esküvőre

A nyár idén is bővelkedik esküvőkben. Általában a legmelegebb időpontokat választják a párok, hogy a kültéren lebonyolított lagzik is jól sikerüljenek. Ilyen alkalmakra egy koktélruha a legmegfelelőbb választás. A magassarkú természetesen elengedhetetlen ilyen alkalmakkor, de a lagzi részre vihetsz egy lapos váltócipőt, hogy nyugodtan táncolhass hajnalig.


Fesztiválokra

Ilyen alkalmakkor minden megengedett, ami kényelmes. Az extrém viseletek itt teret kaphatnak, de amit mindenképp vigyünk magunkkal, az a kalap és a gumicsizma. Hiszen a tűző napon fontos, hogy valami védjen bennünket a napszúrástól. A nyári záporok sem kímélik a fesztiválozókat, így a sár és víz ellen legjobban egy csinos gumicsizmával védekezhetünk.

Fotók: Pinterest.com, Polyvore.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!