Divatos fejkendők

Pár perc alatt divatos fejkendőt köthetünk magunknak. Megmutatjuk hogyan!

Van néhány divatos kis sálunk és kendőnk, amiket szeretnénk hordani, de nincs ötletünk hogyan? Több módja is van annak, hogy a sálunkat divatosan viseljük, nem muszáj feltétlenül a nyakunk köré tekerni. A fejünkön legalább olyan jól mutat, ha tudjuk hogyan viseljük.
Talán elsőre ijesztően hangzik, hogy a fejünket kendőbe bugyoláljuk, de Hollywood és a kifutók divatdiktátorai segítségével bemutatunk néhány ötletet, hogyan viseljük a fejkendőket divatosan!


Klasszikus, vadóc, retró, vagy turbán

Az angol modell, Agyness Deyn például előszeretettel visel apró selyem, vagy pamut kendőket a hajában. Egyszerű, kedves, igazi szomszéd csajos külsőt kölcsönöz neki.

A tengerparti style nevéből már következtethetünk rá, többek között hol is jöhet jól nekünk a fejkendő. Hajtsuk félbe a sálat, és a két szélét kössük össze hátul, ahogy Eve is csinálta. Jó szolgálatot tett neki hogy összefogta fürtjeit, amíg a tenger vizében úszkált.

Ahogy Ashley Olsen-en láthatjuk, manapság a turbán is divat. Talán első látásra bonyolultnak tűnik a dolog, pedig valójában nem az. Mindössze egy búra szerű kalapra van szükségünk, a köré kell a sálat feltekerjük. Végül használjunk néhány biztosítótűt a rögzítésére.

Aki egy kicsit is követi a divatvilágban zajló eseményeket, az tisztában van vele, hogy a hatvanas évek már nem egyszer visszatértek, ami az öltözködést illeti. A kendő esetében is kipróbálhatjuk a retrós külsőt, Audrey Hepburn nyomán. A selyemkendővel takarjuk be a hajunkat, és az állunk alatt fogjuk össze. Ha teljesen le akarjuk koppintani Audrey külsejét, a napszemüveg viselése szinte kötelező.

Az elegáns és kecses színésznő példájával ellentétben, dönthetünk a Juliette Lewis féle vadóc külső mellett is. Brad Pitt egykori barátnője gyakran köti a kendőt a homloka köré, sőt még tollakkal, és extrém fülbevalókkal is kiegészíti.

A galériában mind az öt típusról található kép, ha valamelyik tetszik, bátran próbáljuk ki! Egyiket sem tart pár percnél tovább felkötni.
 

Oldalak