60 feletti nők vallottak a divatról: így látják ők a mai trendeket

Így vélekednek az X generáció tagjai.

Divat 60 felett

Annak ellenére, hogy jó párat visszasírunk a retró trendek közül, be kell vallanunk, hogy a divat jócskán megváltozott az '50-'60-as évek óta. Persze ez így van jól, hiszen a világ fejlődik, a hónapokkal ezelőtt vásárolt gyönyörű ruhánk most ott szunnyad a gardrób legmélyén, mert már meg is untuk. Nem árulunk el titkot azzal, hogy a mai fiatalokat mindössze tíz percig tartja lázban egy-egy gönc, és mivel ez a helyzet, így kevésbé értékelik annyira a minőségi, strapabíró alapdarabokat, amikkel hosszútávra lehet tervezni. Annyira legalábbis nem, mint a következő 60 feletti nők, akik bevallották, mit gondolnak a 21. századi trendekről, mi az, ami nem hiányozhat a szekrényből, és mit jelent számukra stílusosnak lenni.

Lucia - A fekete farmer

"Szeretem a jól bevált alapdarabokat egy csipetnyi csavarral. Ha minőségi kabátot, nadrágot, cipőt választasz, sokkal egyszerűbben tudod őket kombinálni bármivel, és könnyen fel lehet dobni azokat egy pár szuper kiegészítővel. Nálam az abszolút favorit a fekete farmer, mert bár a korombeli nők közül sokan azt hiszik, ezt az anyagot ki kell űzni a gardróbból 40 felett, szerintem pont az ellenkezője igaz, nekem a legnagyobb kedvencem."

Gillia - A tökéletes fehérnemű

"Inkább előnyben részesítem a kényelmes, de elegáns darabokat. Szeretem összekötni a kellemest a hasznossal, így általában a fiatalos, csinos, mégis könnyen kombinálható alapokat választom. Ha azt kérdezik, szerintem mi elengedhetetlen egy jó szetthez, akkor - és ezen talán sokan meglepődnek - azt mondom, a tökéletes fehérnemű, az kötelező."

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!