Fashion&Beauty

Nem bízta a véletlenre: cseles divattrükkel kerülte el a kínos fotókat Diana hercegné

Diana minden lépését nyomon követte a média, éppen ezért a hercegné kénytelen volt kitalálni néhány apró, ám igazán hasznos trükköt, hogy megkönnyítse a saját dolgát a fotósokkal szemben.

Okos praktika

A tragikusan fiatalon, mindössze 36 évesen elhunyt Diana hercegnét nem csupán csodálatos természete és jó szíve miatt imádták annyira. A szívek királynője a kilencvenes években igazi divatdiktátornak számított, világszerte nők milliói szerettek volna hozzá hasonlítani – óriási divat volt például rövid, szőke frizurája, de sminkjét is szívesen koppintották, emellett öltözködését szintén próbálták utánozni, az általa viselt fazonokat és színeket keresték az üzletekben. Azonban a néhai hercegné nem csupán csinos volt, de nagyon leleményes is, egykori táskatervezője, Anya Hindmarch pedig korábban felfedte egyik legokosabb trükkjét. Részletek a galériában!

Anya Hindmarch elárulta, Diana nagyon közvetlen és kedves volt, valahányszor felkereste őt egy újabb táska megtervezése kapcsán. Ilyenkor rendszerint kerülte a nagy felhajtást, még a testőreit sem hozta.
Kattints a további képekért!

Diana hercegnőnek kifogástalan volt a divat- és szépségérzéke, még évtizedek után is az egyik legnagyobb ikonnak tekinthető. A walesi hercegnő egykori fodrásza, Sam McKnight mesélt az ikonikus frizurájáról.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...