Örökérvényű és időtlen szerelem - ilyen mesés a Daalarna új esküvői kollekciója

Nőiességet hangsúlyozó dekoltázsok, finom szabásvonalak és karcsú sziluettek jellemzik a Daalarna új kollekcióját, melyet kézműves igényeséggel tökéletesített Benes Anita, a márka divattervezője. Következzen most a Daalarna új 'Timeless' nevet viselő kollekciója, mely nevéhez hűen időtlen menyasszonyi ruhákat vonultat fel.

Gyönyörű és időtlen menyasszonyi ruhákat láthatunk a Daalarna új kollekciójában

Magyarország egyik legmeghatározóbb esküvői ruhákat készítő márkája, a Benes Anita divattervező által vezetett Daalarna alapításának 20. évfordulója alkalmából olyan klasszikus és időtlen menyasszonyi ruhákat álmodott meg, melyekbe egy pillanat alatt beleszeret minden nő. Annál is inkább, hiszen a márka új Timeless nevet viselő kollekciójában olyan örök darabokat láthatunk, melyek az állandóságot szimbolizálják ebben a folyton változó, kiszámíthatatlan világban.

„Pontosan húsz év telt el a Daalarna megalapítása óta. Meg sem tudom számolni, hány menyasszonnyal találkoztam ez alatt az idő alatt, akik bár mindannyian mások voltak, egy valamiben mégis nagyon hasonlítottak: a legszebbek szerettek volna lenni azon a napon, amikor örök hűséget fogadnak a szerelmüknek” – meséli Benes Anita divattervező. A fehér szín különféle árnyalatai, valamint a ruhák klasszikus vonalvezetése mellett a kollekció darabjainak meghatározó elemei a nőiességet finoman hangsúlyozó dekoltázsok, a karcsú sziluettek, a csipke és a tüll alapanyagok dominanciája, valamint a kézműves igényességgel tökéletesített részletek.

"Míg a divat világa az állandó megújulásról szól, amelyben trendek jönnek és mennek, az esküvők stabilitást, állandóságot, megbízhatóságot és az örök szerelem ígéretét hordozzák magukban. Esküvői ruhatervezőként ezért úgy kell szezonról szezonra újat mutatnom, hogy közben a menyasszony archetípusán sem változtatok, hiszen ez évszázadok óta változatlan: a fogalom hallatán egy boldog, ünnepi ruhába öltözött nő képe sejlik fel előttünk” - mondja Benes Anita, akinek új kollekciója annyira gyönyörűre sikeredett, hogy legszívesebben az összes esküvői ruhát elfogadnánk magunknak.

A Daalarna Timeless nevet viselő kollekciójának teljes kollekcióját a cikk alján látható képgalériánkban, míg a márka Lanzarotén forgatott mesés kampányfilmjét a fenti videóra kattintva tekinthetitek meg.

„Pontosan húsz év telt el a Daalarna megalapítása óta. Meg sem tudom számolni, hány menyasszonnyal találkoztam ez alatt az idő alatt, akik bár mindannyian mások voltak, egy valamiben mégis nagyon hasonlítottak: a legszebbek szerettek volna lenni azon a napon, amikor örök hűséget fogadnak a szerelmüknek” – meséli Benes Anita.
Kattints a további képekért!

Kifinomult gallérok, puffos ujjak és kristályokkal borított ruhák tarkítják Anna Daubner új kollekcióját, amit leginkább egy cukormázas vintage álomvilágként tudnánk jellemezni. Most bemutatjuk nektek a magyar márka legújabb kollekcióját, melyből minden divatrajongó szeretne egy szeletet!

Leadfotó: Daalarna / Papp Éva & Schneider Zoltán
Videó: Instagram @daalarnaofficial

Oldalak