Fashion&Beauty

Hivatalosan is ez lett a nyár cipője: kényelmes és minden szettet feldob

Az idei nyár kedvenc cipőtrendje tökéletes passzol az évszakhoz, és még nagyon praktikus is!

A nyár cipője

Minden nyárnak megvan a maga cipőtrendje: tavaly az Adidas Samba volt a legvagányabb darab, akkor gyakorlatilag minden it-lány ezt a stílust öltötte magára. Idén nyáron viszont egy sokkal nyáriasabb darab robban be, amely egy igen egyedi anyagot és stílust ötvöz. Ezek ugyanis hálós cipők, amelyek amellett, hogy rendkívül szellősek, nagyon jól mutatnak bármilyen szettel. Jennifer Lawrence-t is látták nemrégiben egy ilyen darabban, de ha görgetsz az Instagramon, biztosan találsz jó pár sztárt és influenszert, aki szintén bemutatta már ezt a trendet. Valószínűleg friss pedikűrre lesz szükséged, ugyanis sokszor áttetsző darabokról van szó, de garantáljuk, hogy végre nem fog megsülni a lábad ezekben a darabokban a forró nyári napokon.

A hálós lapostalpú cipők több változatban kaphatók, hogy biztosan be tudd illeszteni a ruhatáradba.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!