Ezeknek a cipőknek nem lehet ellenállni: 6 imádnivaló darab minden alkalomra

Ahány alkalom, annyiféle cipő. És persze egy-két pár soha nem elég. Meg is akadt a szemem néhány szép darabon, megmutatom, miket néztem ki. Termékajánló következik.

Megbeszélésre

Régebben gyakran húztak azzal a barátaim, hogy fogadni mernének: nemcsak nappal hordok magas sarkút, hanem abban is alszom. Azért ez nem teljesen igaz, de tény, hogy élek-halok a magas sarkú cipőkért. Imádom, hogy szexi, nőies és magabiztosságot sugároz. Éppen ezért, ha tárgyalásra megyek, mindig magas sarkút választok. Szép gyűjteményem van otthon, de a fekete körömcipő az, ami nálam „fogyóeszköz”. Szerencsére már meg is találtam az új kedvencemet a Cipőplázában:

Sportoláshoz

Igyekszem minden reggelt sporttal kezdeni. Az évek alatt a napi rutinom része lett, hogy legyen akár tél, akár nyár, hamarabb felkelek és elmegyek futni. Szeretem, mert nem csak testileg, hanem fejben is helyre tesz. Persze azért arra is rájöttem, hogy jó felszerelés nélkül nehezebb arra fókuszálnom, hogy a gondolataimat rendbe rakjam. Talán az egyik legfontosabb, hogy kényelmes és praktikus futócipőt válasszunk. Nekem épp most jött el az ideje, hogy beszerezzek magamnak egy újat. Ebbe a csajos és vagány Skechers modellbe zúgtam bele:

Oldalak