ByeAlex extrém ékszerrel botránkoztatja meg az embereket

Kiverte a biztosítékot a kommentelőknél, de az X-Faktor mentora már előre jelezte, hogy most sem foglalkozik mások véleményével, neki tetszik a végeredmény.

Újabb polgárpukkasztó dologgal állt elő ByeAlex

ByeAlex híres arról, hogy megjelenését tekintve egy igazi különc. Bár manapság a tetoválások már nem mennek ritkaságszámba, az X-Faktor mentora ezen a téren is élen jár. Egy ideje a körmeit is festi, amiért kap hideget-meleget is, de az énekes azonban általában egy frappáns válasszal rendre inti a beszólogatókat. Most azonban szintet lépett: fogékszert csináltatott, amiről természetesen képeket is megosztott a közösségi oldalán.

Már nagyon rég szerettem volna kipróbálni egy grillz fogsort a fogamra! Tamásnak köszönhetően, most elkészült az első arany-swarovski kombóm! Szerettem volna valami easybb dolgot tesztelni, mielőtt belevágok a gyémánt fogakba! De imádom, nagyon extra az egész!” – írta az első képhez.

Természetesen azonnal beindulta kommentcunami, amire Alex egy újabb bejegyzésben reagált.

Igen. Mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. Mindig meg fogják mondani, szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban, ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. Engem egész életemben próbáltak megállítani. Basztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… Mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? Sehol. Na, de hol vannak ők most? Sehol. ByeAlex meg itt van. Láv jú bébik, ne legyetek szürkék… Soha ne!” – írta a posztban.

Ungár Anikó 72 évesen sem fél változtatni a külsején. Egy merész döntést követően megvált hosszú, mézszőke hajától.

Leadfotó: instagram.com/byealexittvan

Oldalak