Fashion&Beauty

Brigitte Bardot 81 éves lett - 8 stílustipp a szőkeségtől

A szőke színésznő, Brigitte Bardot neve mindenki számára ismerős lehet, hisz filmjei mellett vonzó megjelenése, a belőle áradó szexepil is ikonikussá tette alakját. A sztár ma ünnepli 81. születésnapját, így ez alkalomból összegyűjtöttünk 8 stílustippet tőle.

Néha a legegyszerűbb darabok a legszexibbek

A szőkeség soha nem esett olyan túlzásokba, mint Elizabeth Taylor vagy Marlene Dietrich, hisz összeállításait nem a mély dekoltázs és a miniszoknya jellemezte. Bardot bebizonyította, hogy a legegyszerűbb darabok, egy szimpla póló-farmer kombináció is lehet dögös, ha kellő magabiztossággal tudjuk viselni.

Egy Breton csíkos felső mindenkinek kell

Ha a sikkes francia nőkre gondolunk, akkor biztos eszünkbe jut Bardot egyik legkedvesebb darabja is - a Breton csíkos felső. Póló, ing, pulcsi - teljesen mindegy, a lényeg, hogy szerezzünk be egy ilyen mintás darabot, amit nem csak piros farmerrel, de egy sötétebb vagy koptatott nadrággal is hordhatunk, sőt egy fekete ceruzaszoknyával még a kiöltözősebb alkalmakkor is bevethetünk.

A balerinacipő igenis alapdarab

A francia cipőmárka, a Repetto darabjai soha nem hiányozhattak a színésznő szekrényéből, hisz a szőkeség legtöbbször a kényelmes és sikkesen elegáns balerinákat viselte, melyeket az ő kérésére fejlesztettek ki 1956-ban.

Ikonikus szépségjegyek

Nem véletlenül lett a '60-as és a '70-es évek szépségikonja a Viva Maria! sztárja, hisz Brigitte szinte mindig a jól bevált megoldásokat alkalmazta. Cicásra kihúzott szem, kissé kócos hatású, hátul tupírozott frizura fejpánttal. Ha szeretnénk, hogy megjegyezzenek minket, akkor itt az ideje, hogy kialakítsuk a saját stílusunkat és védjegyeinket.

Fotók: stylecaster.com/Getty

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.