A magyar színésznő szerint az igazi nő csak sejtet, de nem mutat meg mindent

Elmondása szerint sokkal többet ér a finomság.

Szexisebb a sejtetés, mintha mindent megmutatunk

Borbély Alexandra romantikus alkat, szereti az egyszerű, letisztult darabokat, amikben van egy rejtett részlet és csipetnyi titok. A Testről és lélekről ismert színésznője szerint nem kell mindent megmutatni, ezt a szemléletet pedig az idei Marie Claire Fashion Days kifutójára is magával viszi, amit november 17-én rendeznek meg a Várkert Bazárban.

Egyszerűség vagánysággal ötvözve

"Amikor pár évvel ezelőtt lehetőséget kaptam arra, hogy kifutóra léphessek a Marie Claire Fashion Days-en, emlékszem, egy olyan erő költözött belém, amit addig még sosem éreztem. Teljesen más érzés volt, mint a színpad. Elöntött az adrenalin, és még vagy ötször egymás után végigmentem volna a kifutón, annyira élveztem minden pillanatát. Csak én voltam ott, minden tekintet rám és a ruhámra szegeződött. Akkor egy elegáns feketét viseltem, ami nagyon én vagyok, de a sárgát, a türkizkéket, a zöldet is teljesen a magaménak érzem. Egyedül a piros az, ami nem áll jól és ezt kicsit bánom" – meséli a színésznő.

Szandra nagyon szereti, ha egy ruha egyszerű, de van benne egy kis vagányság, valami trükk, ami megbolondítja, még izgalmasabbá teszi. A színésznő nyitott az új megoldásokra, például két össze nem illő mintát is szívesen párosít, ha abból valami ízléses összeállítás születik.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Marie Claire / Dombóvári Judit

Oldalak

Szólj hozzá Te is!