A férfiak azt mondják, ez a legszexisebb ruhadarab, amit egy nő viselhet

A pasik nem igazán szőröznek a részletekkel, ha egy nő megjelenéséről van szó, őket inkább az összkép és a kisugárzás fogja meg együttesen. Viszont számukra is vannak vonzóbb és kevésbé szexisnek vélt ruhadarabok, amelyeket viselünk, most előbbi kategória egyik kedvencéről lesz szó.

A body

A 21. században a férfiak kedvelik a vonzó, szexis ruhadarabokat a nőkön, viszont az a tapasztalat, hogy a sejtelmességet és misztikumot is szeretik, ezért érdemes a dögösebb cuccokból is olyat választanunk, amely csinos formában kelti fel a figyelmet. Talán ezekből kiindulva nem véletlen és meglepő, hogy a pasik favorit holmija a body rajtunk.

"Imádom, amikor a barátnőm felveszi, szerintem irtó szexi. Én fekete csipke fan vagyok, legalábbis ő bombázó azokban a darabokban. Plusz Marilyn például felsőként is hordja őket, szóval gondolom praktikus is." (Connor, 31)

"Nem mondom, hogy kényelmesnek tűnik, viszont tényleg dögös. A páromnak is van, szeretem." (Max, 37)

Nemrég készült egy reprezentatív kutatás, melynek keretében arról kérdezték a férfiakat, mely ruhadarabokat preferálják a nőkön. Képek alapján kellett dönteniük és felállítaniuk egy sorrendet, így hozták ki a bodyt elsőnek.

CORSETRY-INSPIRED SATIN BODYSUIT (Zara, 6 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara

Oldalak