Blake Lively ilyen stílusos kismama volt

Csak a héten derült ki, hogy a Gossip Girl sztárja, Blake Lively megszülte első gyermekét. Mielőtt megérkeznének a kis Violet első képei, nézzük meg, hogy anyukája milyen stílusos volt a várandóssága alatt!

Alkalmakkor és a hétköznapokon

Október 16-án a God's Love We Deliver Golden Hearts Award gáláján mindenkit lenyűgözött a szőke szépség, hisz egy nude színű, fehér és kék rátétekkel díszített Michael Kors ruhában pompázott, mely a 2015-ös resort kollekció egyik mintadarabja. Egy nappal később már a Soho utcáin sétálgatott a 27 éves színésznő, akinek bohém, törzsi mintás kiskabátja az egész világsajtót bejárta. Már ekkor tudni lehetett, hogy 2014 egyik legstílusosabb kismamája Blake.

Pocakkal is szexisen

Október 18-án A négyen egy gatyában másik főszereplőjével, Amber Tamblynnel sétálgatott Blake, aki egy izgalmas, virágmintás egyberészesben és egy bordó kabátban tűnt fel. Október 20-án örökre beírta magát a divattörténelembe a kismama, hisz az Angel Ball vörös szőnyegén egy álomszép és elképesztően szexis, fehér Gucci estélyiben mutatta meg cuki pocakját.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak