Nagy fürdőruha horoszóp: a csillagjegyed elárulja, mi illik hozzád

A horoszkópod segít a tökéletes fürdőruha kiválasztásában.

Kos (03.21-04.19)

Te nem követed, hanem diktálod a trendeket, és ez a bikinik terén sincs másképp. Leginkább egy kicsit formabontó, sikkesen sportos, egyrészes fürdőruha passzol hozzád, amivel nem lőhetsz mellé. Nyáron ráadásul a színek és minták terén sem kell visszafognod magad, az idei szezon a merész stílusnak is utat enged.

Bika (04.20-05.20)

Számodra a tökéletes fürdőruha olyan, ami összeköti a "kellemest a hasznossal", vagyis egyszerre kényelmes és ultradögös. Alapvetően a letisztult, egyben különleges darabok passzolnak hozzád, ezért például egy bikavadító csíkos bikini remek választás, ha valami egyszerűt és nagyszerűt keresel. Egy ilyen verziót ráadásul könnyen tudsz kombinálni egyszínű társaival is.

Ikrek (05.21-06.21)

Imádsz kísérletezni a különféle mintákkal és formákkal, így hozzád az egyszerű darabokkal ellentétben sokkal inkább az extravagáns, szokatlan fazonok és színek passzolnak, amiktől még a fagyi is gyorsabban olvad. Használd ki a merészséged és csípj fel egy szexi bikinit, hogy mindenki tőled piruljon a strandon, ne a napsugaraktól.

Rák (06.22-07.22)

Számodra a szimpla fazon az abszolút Jolly Joker, az árnyalatok terén pedig a fehér a nyerő, elvégre ez a Te színed. Leginkább egy kacér stílusú, elegáns fürdőruha passzol hozzád, ráadásul nem is kell, hogy túl sokat mutasson, hiszen a kevesebb sokszor több.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Lystit.com, Alicdn.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!