Fashion&Beauty

Beyoncé rövid hajjal és frufruval debütál: rá se ismerni így

Hamarosan bemutatja új kollekcióját Beyoncé, azonban néhány kampányfotóval elhúzta előttünk a mézesmadzagot. Az énekesnő a képeken új frizurával debütált, igen meglepődtünk, amikor megláttuk, hogy milyen lett a haja.

A szezon egyik legtrendibb frizurája

Beyoncé a korunk egyik legsikeresebb és legjobb hangú énekesnője. Nem is véletlen, hogy ennyi rajongója van, hiszen tehetsége mellett elképesztően stílusos és nagyon szép is. A napokban új frizurával debütált a sztár, és azt egyelőre még nem tudni, hogy csak parókáról van-e szó, de mindenesetre teljesen megváltozott a fizimiskája. Ha te is a jelre vársz, hogy levágasd-e a hajad, akkor most itt van Beyoncé új frizurája, amely tökéletes inspiráció lehet. Ez a bob fazon egyébként elképesztően trendi most, nemrégiben újra visszajött a divatba, nem meglepő, hogy az énekesnő is bevállalta.

Lapozz a fotóhoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.