Imádják a nők - a világ egyik legstílusosabb pasija, aki kisugárzásával hódít

Lehet, hogy nem ő a legjóképűbb férfi, de a megjelenése akkor is extra - nem beszélve arról, mekkora színészi tehetség.

Benedict Cumberbatch

Sármos, szexi, intelligens... sok jelző van, amivel tudnánk illetni Benedict Cumberbatch-t, de valószínűleg bármennyit írnánk, nem lenne elég. Az angol származású színészt leginkább olyan filmekből, illetve sorozatokból ismerhetjük, mint a Kódjátszma (2014), a Doktor Strange (2016) és a Bosszúállók-filmek, a Sötétségben - Star Trek (2013) vagy a Sherlock című nagysikerű krimi (2010-2017), mely modern stílusban dolgozta fel a legnépszerűbb detektív kalandjait.

A sztár azonban nem csak a szakmájában elismert, hiszen a világ legstílusosabb pasijai között tartják számon. Azt nem állítjuk, hogy a legjóképűbb férfi, de az biztos, hogy a kisugárzása tekintélyt parancsoló, a megjelenése pedig bárkit levesz a lábáról. Ezért is imádják annyira a nők... persze a kék szemének is van köze a rajongáshoz.

Mindig elegáns

Nem nehéz kitalálni, hogy Benedict ruhatárában nagy szerepet kapnak az öltönyök, hiszen a színész minden hivatalos (és sok informális) eseményen egy mutatós darabban jelenik meg. Sokan azt mondják, a híresség stílusa azért különleges, mert soha nem lő mellé, minden tökéletesen áll rajta, mintha ráöntötték volna. Szereti a karcsúsított zakókat, és saját bevallása szerint sem venne fel olyat, ami nem lehet egyszerre kényelmes és elegáns.

Laza, sikkes (?)

Furcsa a sikkes kifejezést pasira használni, de Cumberbatch esetében helytálló a dolog. A hétköznapokban azért van, hogy ő is leteszi a túl elegáns lantot és lezserebb szettekbe bújik, amit az alábbi fotók is bizonyítanak. Mindegy azonban, hogy komolyabbra vagy lazábbra veszi-e a figurát, mert minden esetben figyelemfelkeltő a külseje. Tudja, mitől döglik a légy, ezt pedig felesége, Sophie Hunter is alátámaszthatja, akivel 2015 óta él boldog házasságban.

Kalap, kabát

A pasi egyébként kiegészítő és kabát mániás, szinte nincs olyan, hogy a laza outfitjeihez ne párosítana valamilyen fejfedőt, és a sál is a gyengéje. Valószínűleg több színben található zakó a szekrényében, mint ahány tagja van a Kardashian-klánnak, de pont ezért szeretik annyian: mert pimaszul stílusos.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak