Fashion&Beauty

Izgalmas színek, praktikus formák és variálhatóság

A Batz X REKAVAGO két új, a designer jellegzetes kézjegyeit magán hordozó limitált kiegészítőkkel lep meg bennünket a Jungle Calling 2024 tavaszi-nyári kollekció részeként.

Kétfunkciós designer hátizsák

A kifinomult, nőies Urban Spirit kétfunkciós designer hátizsák új trendszínekben debütál. A midi méretű hátizsák minőségi olasz bőrből készült, ezüst vagy arany színű fém szerelékekkel, hogy stílusos kiegészítője legyen a sportos, az üzleti és a mindennapi elegánsabb öltözékeknek is. Hátizsákként hordva mindkét kéz szabad lehet, állítható pántját felhúzva pedig egy mozdulattal azonnal oldaltáskává alakítható. A praktikus rendezés érdekében, elől egy kívülről elérhető cipzáras zseb, hátul egy kívülről elérhető cipzáras titokzseb, míg belül egy cipzáras és egy sima zseb is található. Újdonságként, az Urban Spirit hátizsákokon is megjelenik a REKAVAGO csavart masni dísze, amitől különlegesebb és jobban felismerhető lesz a darab.

A Batz X REKAVAGO designer kollekció másik kiegészítője a Liberty Clutch, egy szemetgyönyörködtető, elegáns méretű új kistáska, amibe minden, egy nő számára elengedhetetlen kiegészítő belefér; mint a pénztárca, telefon, kulcs, zsebkendő, sőt, még a púdert és a rúzst sem kell otthon hagyni. A karabinerrel rögzített, ezüst vagy arany színű fém lánccal viselhető válltáskaként, ami annyira feldobja, hogy hangsúlyos kiegészítőre szinte már nem is lesz szükség az öltözékhez. Hordható lazábban crossbodyként, lánc nélkül pedig minden alkalmi viselet elegáns kiegészítője lehet, mint kézitáska. A REKAVAGO ikonikus masnija díszíti ezt a 3 funkciós kistáskát is.

REKAVAGO arany clutch - Femcafe

A filigrán Charming öv – az abszolút must have –, mely ezúttal 3 új színben jelenik meg, szintén stílusos társa lehet a Jungle Calling SS2024 kollekció bármelyik darabjának, de akár önmagában külön életet ad egy kapszula ruhatárnak is.

Az Urban Spirit hátizsák és a Liberty Clutch kistáska, a Batz X REKAVAGO kollekciók csavart masnis papucsaival és szandáljaival is könnyen párosítható, hogy így tegye egységessé az összhatást.

Designer stílustipp

A kiegészítők kulcsfontosságúak a tökéletes megjelenés érdekében, hiszen a részletek teszik igazán különlegessé az öltözködést. A megfelelő táska kiválasztása éppen ugyanolyan fontos, mint a tökéletes cipő megtalálása. Egy jól megválasztott kiegészítő képes feldobni és egyedivé tenni az outfitet. Általuk nemcsak stílust és egyéniséget sugározhatunk, de az egyszerűbb ruhadarabokat is könnyedén feldobhatjuk velük, és a stílusérzékünket is tükrözik.

A Batz X REKAVAGO designer kollekció Urban Spirit hátizsákja és Liberty Clutch kistáskája már elérhető a Batz webshopjában és a REKAVAGO online üzletében.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.