A férfi, aki teljesítette Audrey Hepburn utolsó kívánságát - 28 éve távozott a múzsa

Ő volt az egyetlen ember, aki mindig mellette állt.

Nehéz élete volt, mégsem mutatta ki fájdalmát

Az ikonikus Audrey Hepburn pontosan 28 éve távozott az élők sorából. A filmcsillag élete látszólag csupa siker és csillogás, ám számtalan mélyponton ment keresztül élete során. Férfiakhoz fűződő viszonya meglehetősen bonyolult és sokszor drámai volt. Édesapja már gyerekkorában elhagyta, és habár próbálták orvosolni a kapcsolatot, soha nem sikerült ideális viszonyt kialakítani.

Férjével, Mel Ferrerrel hat év fáradalmas próbálkozás után sikerült a gyermekvállalás, ám a frigy 1986-ban véget ért. Sok pletyka szól arról, hogy az őzike szemű sztár azért bontotta fel házasságát, mert férje bántalmazta, ám soha nem szólt nyilvánosan a részletekről. Magánéletét ugyanolyan kecsesen és elegánsan intézte, mint amilyen könnyeden mozgott a kamera előtt. Mindössze egy olyan férfi volt az életében, akire a kezdetektől számíthatott, és aki végül utolsó kívánságát is teljesítette.

Portré a barátságról

Hubert de Givenchy 1954-ben lépett be Audrey Hepburn életébe, amikor ezt a virágos ruhát tervezte neki a Sabrina című film munkálatai során.
Kattints a további képekért!

Egy biztos, stílusérzékét soha nem feledjük

Leadfotó és fotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak