Fashion&Beauty

Ariana Grande: a stílusikon, aki példakép a fiatalok számára

Az énekesnő ma ünnepli 24. születésnapját.

Ariana Grande ma 24 éves

Az amerikai színész- és énekesnő fiatal kora ellenére már lassan egy évtizede volt először látható a Brodway-en, amikor is nagy ismertségre tehetett szert. A fiatalabb korosztály körében vált igazán ismertté, amikor a Nicelodeon televíziós sorozatban tűnt fel, majd zenei pályáját is elindította. A tinédzserek kedvence, aki ma ünnepli születésnapját.

Mert aki az állatokat szereti...

A Teen Vogue évekkel ezelőtt egy különleges fotósorozattal kedveskedett olvasóinak. Ariana különféle hüllők társaságában pózolt a kamerák előtt, amit szemmel láthatóan nagyon élvezett. A csodás színharmónia és a kisállat mellett azért ne feledkezzünk el a stílusos szettről sem, amiben a fiatal lány nagyon nőiesen mutat. Victoria’s Secret crop topja és a Mother of Pearl ingje monokróm megjelenést mutat a körszoknyával együtt, ami tompítja a helyszín élénk színeit.

Pomádé

A képeket elnézve, kis időutazást tehetünk az '50-es évek Amerikájába, ahol a lányok így várhatták a Cadillac-en érkező jampecokat. Biztos vagyok benne, hogy nem lehetett egyszerű a gumiabroncsos kép elkészítése, de Valentino pillangós ingruhájában ez mit sem számít. Jil Sander tükörtáskája az egyensúlyozást is megnehezíti, Jimmi Choo tűsarkújáról már nem is beszélve. A pasztell színek, rózsaszínes árnyalatok kiemelik Ariana kislányos báját, főleg, ha a cukorka szettek masnis fejpántokkal egészülnek ki.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...