Last minute ajándék ötletek anyák napjára

A te anyukád is biztosan örül a virágnak minden évben, de idén lepd meg valami mással. Adunk három ötletet közös programra, de arra az esetre is hoztunk három tippet, ha kézzel fogható ajándékban gondolkodsz.

Gyűtsetek élményeket együtt!

1. Közös vásárlás

Mindannyian elfoglaltak vagyunk, de egy évben egyszer minimum szeretnénk anyukánknak meglepetést okozni. Persze nem egyszerű jó meglepetést kieszelni, de jó lenne, ha a virágon kívül más is eszünkbe jutna. Jó ötlet lehet például, ha megpróbáltok egy napot együtt tölteni. Egy anya-lánya nap, amikor csak egymással foglalkoztok. Beszélgettek, kávéztok és shoppingoltok egyet. Biztos lehetsz benne, hogy mindkettőtöket feltölt és emlékezetes marad.

fotó:Springfield

2. Családi reggeli

Szuper meglepetés lehet egy terülj-terülj asztalkám is vasárnap reggelre. Lepd meg édesanyádat egy finom reggelivel, hatalmas virágcsokorral és egy közös családi beszélgetéssel. Ez nemcsak kettőtökről, hanem az egész családról szól, de biztos lehetsz benne, hogy örömöt szerzel vele neki is.

fotó:IKEA

3. Léleksimogató

Fogadjatok örökbe egy gazdátlan állatot. Május 6-a a Felelős Állattartás Napja és ebből az alkalomból a Rex Kutyaotthon Alapítvány programot szervez. Ha nem vagy benne biztos, hogy anyukád örülne egy kiscicának vagy egy kiskutyának, vidd el először a programra, hogy lásd, meglepheted-e egy kis társsal. Lehet, hogy anyukád is örülne neki, ha új szereplője lenne a mindennapjainak.

fotó:REX, leadfotó:vogue.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!