Te milyen formájú ajkakra vágysz? Íme a trendek!

Az ajakfeltöltés napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. Sokan küzdenek vékony ajkakkal, szeretnének fiatalosabb arcvonásokat, vagy egyszerűen nem elégedettek az ajkak formájával és ívével. Többekben azonban visszatetszést kelt az ajakfeltöltés gondolata, pedig minőségi alapanyaggal és megfelelő kezekben természetes hatású, dús ajkaink lehetnek. Nem csak hóbort, a töltés azoknak is ideális megoldás, akik csak visszanyernék azt a volument, amit a természetes idősödési folyamatokkal vesztettek el.

Hialuronsavas ajakfeltöltés

Az ajkak mérete könnyedén növelhető, formájuk és kontúrjuk befolyásolható a megfelelő technikák alkalmazásával. A hialuronsavas ajakfeltöltéssel egyszerűen érhetünk el fiatalos, természetes hatást és látványos eredményeket is – célunktól függően. A töltés hatására az ajakkörnyéki ráncok is finomabbá válnak, a Marionette-redő megemelkedik és arcunk is megfiatalodik. Az ajakfeltöltést LG Yvoire hialuronsav alapú töltőanyaggal végezzük, amelyet az adott formától függően több ponton juttatunk be az ajkakba. Nálunk garantáltan prémium minőségű töltőanyag kerül az ajkakba, amiért minőségi garanciát is vállalunk!

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Formák és stílusok

A fiatalabb korosztály közül rengetegen vágynak Angelina Jolie nagy, csókos ajkainak formáira, vagy szeretnének egy orosz babára hasonlítva „Russian lip” technikával szépülni. Természetesen nem mindenkinek áll jól ugyanaz a forma, ezért is szükséges az ajakfeltöltés előtti konzultáció szakorvosunkkal, aki segít a megfelelő forma kiválasztásában.

Az egyik legnépszerűbb technika a Russian Lip, amelynek lényege, hogy a hialuronsavat az ajkak belső részétől kifelé haladva fecskendezzük be azok legfelső rétegeibe. Az eredmény középen dús, szív alakú és csókos ajkak.

A Classic nyújtja talán a legtermészetesebb hatást, amely finom kontúrokat, mégis látványos hatást ad. Tökéletes választás lehet azok számára, akik az idősödés jeleit tapasztalva, ajkaik volumenét szeretnék visszanyerni egy enyhe ajakfeltöltéssel.

A Cupido technikával a felső ajkak csúcsának, más néven Cupido-ívnek a kiemelésével és az ajak és az orr közti bemélyedés (Philtrum) formázásával érhetjük el a kívánt eredményt. Nem cél a vastag ajkak kialakítása, már kisebb volumen növeléssel is természetes és csábító ajkakat hozhatunk létre.

A Hollywood ajkak nem véletlenül kapták ezt a nevet, a sztárok nagy része ezt a stílust választja. Azok számára tökéletes, akik szeretnék, ha látványos lenne az eredmény, de nem szeretnének túlzott töltést sem a felső, sem az alsó ajkakba.

A Cherry lips technikával olyan hatást érhetünk el, mintha két cseresznye helyezkedne el az ajkaink közepén. A töltőanyagot nem az ajkak több pontján teljes egészében oszlatjuk el, hanem csak az ajkak középső részére fókuszálunk.

Angelina Jolie csábító ajkairól mintázva lett népszerű a Keyhole lip technika, amelynek lényege, hogy a hialuronsavat úgy injektáljuk megfelelő pontokon az ajkakba, hogy azok enyhén szétnyílnak és középen egy apró lyuk alakul ki. Ez a technika igazán érzéki hatást kölcsönöz.

Gondolkozol az ajakfeltöltésen, de nem tudod milyen forma és milyen méretű ajkak illenének legjobban az arcodhoz? Jelentkezz konzultációnkra, ahol szakorvosunk segít neked a döntésben! Sőt! Ha július 31-ig foglalsz időpontot Yvoire ajakfeltöltésre, választható Image Skincare kezelést adunk ajándékba!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.