Fashion&Beauty

Adriana Lima, akinek egy plázából indult a karrierje

A brazil származású szupermodellt a világ legszebb női között tartják számon (szerintem a legszebb) és nem mellékesen a top 5 legkeresettebb modell. Adriana Lima.

Adriana Lima

A világhírű Victoria’s Secret egyik angyala, a héten ünnepelte születésnapját. Fiatal kora ellenére több mint 20 éve van a szakmában, és két kisgyermek édasanyjaként is bomba formában van. A brazil származású szupermodellt a világ legszebb női között tartják számon (szerintem a legszebb) és nem mellékesen a top 5 legkeresettebb modell. A 90-es évek közepén Brazília egyik városában egy 13 éves kislány besétált édesanyjával a helyi bevásárlóközpontba. Pontosan ekkor jött szemben a Ford modellügynökség egyik alkalmazottja, aki felfigyelt a kislány szépségére. Azonnal munkát ajánlott neki, és még ebben az évben megnyerte az Elite Modell ügynökség díját, majd két évvel később egy nagyszabású szépségverseny második helyezéséért járt neki a korona. Az Elite Modellügynökség elcsábította őt a Fordtól, és a divat legnagyobb fellegvárába költözhetett, New Yorkba, ahol az amerikai álom elkezdődött...

A brazil Vogue-ban

Sokan úgy gondolják, hogy a modellek szakmája mennyire egyszerű, elég csak végig vonulniuk a kifutón, vagy kitartani egy pózt a divatfotókon, amihez sokszor egy fantasztikus utazás is párosul, a megfelelő helyszín miatt. Igen, a legtöbben valóban csak ennyit látnak az egészből, de ha nyernének egy kis betekintést a színfalak mögé, ez a vélemény biztosan megváltozna. Évekkel ezelőtt a brazil származású modellről a Vogue egy gyönyörű fotósorozattal rukkolt elő, ahol Adriana egy meseszép türkiz zöld árnyalatú Iodice maxiban pózol a tikkasztó hőségben, a sziklák tetején. A természetes környezet kiemeli a ruha lágy anyagát és színvilágát. Claudia Marisguia kiegegészítői pedig izgalmassá teszik az amúgy is egyedi öltözetet.

Kampányfotók

Természetesen több divatház is felkérte már Adriana Limát, hogy egy márka arcaként reklámozza a legnagyobb divatcégeket. 2014-ben Donna Karan kampányfotóin tűnt fel, ahol ismét a naturális stílus kapott helyet. Természetes alapanyagok, légiesen könnyű kelmék, tompa színek és kényelmes fazonok. Mindezekhez fából és bőrből készültek el a kiegészítők, így váltak teljessé a szettek. A szépséges modell sötét színvilága, a ruhák föld színei, és a fotózási helyszín tökéletes összhangban vannak. Valahogy így képzelem el a mesebeli Pocahontas-t az életben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...