Adriana Lima, akinek egy plázából indult a karrierje

A brazil származású szupermodellt a világ legszebb női között tartják számon (szerintem a legszebb) és nem mellékesen a top 5 legkeresettebb modell. Adriana Lima.

Adriana Lima

A világhírű Victoria’s Secret egyik angyala, a héten ünnepelte születésnapját. Fiatal kora ellenére több mint 20 éve van a szakmában, és két kisgyermek édasanyjaként is bomba formában van. A brazil származású szupermodellt a világ legszebb női között tartják számon (szerintem a legszebb) és nem mellékesen a top 5 legkeresettebb modell. A 90-es évek közepén Brazília egyik városában egy 13 éves kislány besétált édesanyjával a helyi bevásárlóközpontba. Pontosan ekkor jött szemben a Ford modellügynökség egyik alkalmazottja, aki felfigyelt a kislány szépségére. Azonnal munkát ajánlott neki, és még ebben az évben megnyerte az Elite Modell ügynökség díját, majd két évvel később egy nagyszabású szépségverseny második helyezéséért járt neki a korona. Az Elite Modellügynökség elcsábította őt a Fordtól, és a divat legnagyobb fellegvárába költözhetett, New Yorkba, ahol az amerikai álom elkezdődött...

A brazil Vogue-ban

Sokan úgy gondolják, hogy a modellek szakmája mennyire egyszerű, elég csak végig vonulniuk a kifutón, vagy kitartani egy pózt a divatfotókon, amihez sokszor egy fantasztikus utazás is párosul, a megfelelő helyszín miatt. Igen, a legtöbben valóban csak ennyit látnak az egészből, de ha nyernének egy kis betekintést a színfalak mögé, ez a vélemény biztosan megváltozna. Évekkel ezelőtt a brazil származású modellről a Vogue egy gyönyörű fotósorozattal rukkolt elő, ahol Adriana egy meseszép türkiz zöld árnyalatú Iodice maxiban pózol a tikkasztó hőségben, a sziklák tetején. A természetes környezet kiemeli a ruha lágy anyagát és színvilágát. Claudia Marisguia kiegegészítői pedig izgalmassá teszik az amúgy is egyedi öltözetet.

Kampányfotók

Természetesen több divatház is felkérte már Adriana Limát, hogy egy márka arcaként reklámozza a legnagyobb divatcégeket. 2014-ben Donna Karan kampányfotóin tűnt fel, ahol ismét a naturális stílus kapott helyet. Természetes alapanyagok, légiesen könnyű kelmék, tompa színek és kényelmes fazonok. Mindezekhez fából és bőrből készültek el a kiegészítők, így váltak teljessé a szettek. A szépséges modell sötét színvilága, a ruhák föld színei, és a fotózási helyszín tökéletes összhangban vannak. Valahogy így képzelem el a mesebeli Pocahontas-t az életben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Szólj hozzá Te is!