A Nivea világkampányában egy magyar modell tündököl

Egyre több magyar modell tűnik fel világmárkák arcaként, így szinte már meg sem lepődtünk, amikor az egyik ismert kozmetikai márka arcának Miskolczi Szilviát választották meg.

Világra szóló munka

A világ minden pontján futó kampány arca lett Miskolczi Szilvia, aki eddig is rengeteg munkát kapott, ám ez a kampány biztosan még jobban felpörgeti az életét. A fotózás Hamburgban volt, ám magát a tévéreklámot Kijevben forgatták az Ukrajna Ház hosszú lépcsőjén és az aulájában.

A több napig tartó, napi 20 órás, szünet nélküli munka minden percét élvezte a modell, hisz bevallása szerint hihetetlenül jó hangulatban telt minden perc.

A nemzetközi csapat - franciák, németek és ukránok - professzionális szinten dolgoztak, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön.

Ismeretlen ismerős

A 8 éve Visage Management-nél dolgozó modell már élt Hong Kongban és Tokióban is, jelenleg pedig Milánóban lakik. Nem csak külföldön, hanem Magyarországon is számos reklámfilmben és kampányban szerepelt már Szilvia, többek között volt már a Gilette Venus, a Garnier és a Benetton arca is.

Fotók: fashionmodel.it

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!