A legszexibb ruhakombinációk ősszre - Ezeket párosítsd, és minden pasi utánad fordul

A színes nyári szettekről sajnos már egy ideje le kellett mondanunk, azonban az őszi, vastagabb darabokban sem kell, hogy unalmasnak érezzük az outfitünket. Mutatunk néhány szuper párosítást, amivel garantáltan trendi és különleges hatást érhetsz el.

Egyberuha és magassarkú combcsizma

Ha egy esti randira készülünk, és el akarjuk varázsolni a pasit, akkor válasszunk egy olyan ultradögös szettet, mint az egyberuha, a combcsizma és a szövetkabát kombinációja. Ez a fajta cipő ugyanis megnyújtja a lábainkat, főleg miniruhával kombinálva, ráadásul olyan szexi benyomást kelt, hogy partnerünk biztos nem fogja tudni levenni rólunk a szemét. Variáljuk bátran a színeket is, de inkább maradjunk a sötét árnyalatoknál.

Szőrmekabát és bokacsizma

Ha egy kicsit lazább, de annál menőbb outfitre vágyunk, akkor válasszuk az ősz egyik legnagyobb trendjét, a szőrmekabátot. Húzzunk hozzá egy lapos talpú bokacsizmát, és kombináljuk farmerral és egy egyszínű, esetleg feliratos pólóval. Ha egy kicsit még jobban fel szeretnéd dobni, használj egy trendi rúzst, mondjuk burgundit, fuksziát vagy sötétlilát.

Fotók: popsugar.com, s1326photobucket.com, modelapprovedblog.com, pinterest.com

Oldalak