A legsikeresebb celebparfümök

A sztárok a filmek és a legújabb albumok mellett nem hagyhatják ki, hogy egy-egy ruházati kollekciót vagy parfümöt piacra ne dobjanak, így majdnem minden hírességnek van már saját illata is. Lássuk a 6 legsikeresebbet!

A tinik kedvencei

Taylor Swift Wonderstruck nevű parfümje olyan, mint maga az énekesnő: romantikus, bájos és tündéri és ez a csomagolásán is tükröződik az édeskés illatnak. A tinilányok szívének megdobogtatója, Justin Bieber sem maradhatott le, így ő is piacra dobott egy fiatal lányoknak szóló rendkívül édes és játékos parfümöt. Taylor Swift nem érte be egy illattal, így a nemes egyszerűséggel csak Taylornak keresztelt illatot is megálmodta, ami sokkal gyümölcsösebb és tavasziasabb, mint elődje.

Szenzációs illatok

Az igazi tömeghisztériát okozó One Direction fiúbanda sem hagyhatta ki a remek lehetőséget, hogy lányrajongóik szívét egy mesés illattal is meghódítsák, ami fűszeres és gyümölcsös. Sarah Jessica Parker népszerűsége is töretlen, így még mindig hódít a Lovely, ami egyszerű, letisztult és könnyed illat. A 2013-as év nagy befutója mindenképpen Katy Perry és illata, a Killer Queen, ami nem csak meleg, gyümölcsös jegyének köszönhetően lett nagy kedvenc, de csodás üvege és a reklámkampány is nagyon el lett találva.

Fotók: allwomenstalk.com, nymag.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!